Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ρωσία : δοκιμή νέου Συστήματος Κινητών Επικοινωνιών κατά τη διάρκεια της ασκησης Vostok-2014

Leer-2  συγκρότημα  καταστολής επικοινωνιών ενσωματωμένο στο όχημα Tiger 

 Βλαδιβοστόκ Ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να δοκιμάσει το νέο σύστημα κινητών επικοινωνιών, το οποίο είναι ανώτερο από τα αντίστοιχα δυτικά, κατά τη διάρκεια της άσκησης Vostok-2014  στην Ρώσικη άπω Ανατολή ανακοίνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας "
Κατά τη διάρκεια της Vostok-2014, η οποία θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους ειδικοί στις επικοινωνίες θα δοκιμάσουν  το νέο σύστημα ελέγχου επικοινωνιών που είναι ενσωματωμένο  σε θωρακισμένο όχημα Tiger. Το νέο σύστημα είναι σε θέση να παρέχει όλα τα είδη των επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου των ασύρματων , δορυφορικών , ενσύρματων και τέλεξ . Είναι πραγματικά ένα
μίνι κέντρο επικοινωνιών, ανώτερο από εναλλακτικές λύσεις που χρησιμοποιούνται σε ξένους στρατούς », δήλωσε το υπουργείο.
Το 2014, στον Ανατολικό στρατιωτικό τομέα θα λάβουν 140 μονάδες  του εξοπλισμού επικοινωνιών νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένων ασύρματους μεσαίου βεληνεκούς, οχήματα  διοίκησης και γενικής χρήσης  καθώς και σταθμούς δορυφορικών  και τροποσφαιρικων επικοινωνιών. Φέτος, έχει ήδη λάβει ψηφιακούς ασύρματους μεσαίου βεληνεκούς και δέκα ολοκληρωμένες μονάδες επικοινωνιών.
Μέχρι το τέλος του έτους, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 300 ασκήσεις τακτικής, με τη Vostok-2014 να είναι η μεγαλύτερη. Το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η άσκηση θα τονίσει τη συντονισμένη στρατηγική και τακτική συνεργασία των μονάδων που συμμετέχουν σε στρατιωτικές αποστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add your comment here