Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Χαμάς: Στόχος μας Ντιμόνα και ο πυρηνικός αντιδραστήρας στο Ισραήλ


Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και τη διένεξη Παλαιστινίων και Ισραηλινών, την απειλή δηλαδή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, είναι η απόπειρα της Χαμάς να πλήξει με πυραύλους τον πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ντιμόνα, στην έρημο Νεγκέβ!
Χθες το μεσημέρι, η Χαμάς εκτόξευσε τρεις πυραύλους M-75 με στόχο να πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις, χωρίς να ασχολείται καθόλου με τις ενδεχόμενες συνέπειες. Τους πυραύλους αντιμετώπισε με επιτυχία το αντιβαλλιστικό σύστημα Iron Dome.

Το ερώτημα όμως που ανακύπτει, είναι πόσο αρρωστημένα είναι τα μυαλά των υπευθύνων της Χαμάς και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων της περιοχής, τύπου «Ισλαμική Τζιχάντ» (αυτή η συγκεκριμένη διατηρεί προνομιακές σχέσεις με το Ιράν, με αποτέλεσμα η Χαμάς να την αντιμετωπίζει και λίγο ως απειλή), ώστε να μην αντιλαμβάνονται, ότι σε περίπτωση διαρροής, σε μια λωρίδα γης που εκτείνεται το εβραϊκό κράτος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταστραφούν αραβικοί, ακόμα και παλαιστινιακής προέλευσης πληθυσμοί;

defence-point 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add your comment here