Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014


Το σατιρικό βίντεο που έκανε έξαλλο τον Κιμ Γιονγκ-ουν -Τρέχει στους αγρούς κρατΤο γύρο του κόσμου κάνει ένα σατιρικό βίντεο που έβγαλε από τα ρούχα του τον Κιμ Γιονγκ-ουν. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας που τρέχει στην ύπαιθρο κρατώντας το χέρι του Οσάμα Μπίν Λάντεν, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο «τρώει κλωτσιές» από τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο Κιμ Γιονγκ-ουν έχει εξοργιστεί τόσο από το συγκεκριμένο βίντεο που προσπαθεί να πείσει την Κίνα να το αποσύρει από το Διαδικτυο.

Οι αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας ισχυρίζονται πως το βίντεο «υπονομεύει την αξιοπρέπεια και το κύρος» του Κιμ Γιονγκ-ουν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της εφημερίδας Chosun Ilbun της Νότιας Κορέας.
Η Huffighton Post ρίχνει λάδι στη φωτιά σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν ενοχλήθηκε από το εν λόγω βίντεο και γράφει «μάλλον ο Κιμ δε φαίνεται να γνωρίζει το άρθρο 19 του διαδικτύου: όσο περισσότερο το μισείς, τόσο πιο ισχυρό γίνεται...».
Η δυσανασχέτηση του Κιμ Γιονγκ-ουν απ' ότι φαίνεται θα συνεχιστεί καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία της Κίνας, οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο δεν προβλέπεται να διαγράφονται.
Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο η Πιονγιάνγκ βάλλεται ανοιχτά από ένα σατιρικό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add your comment here