Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τουρκία: Στο κόκκινο ο αντιαμερικανισμός και όχι μόνο

Ο τουρκικός λαός είναι ένας από τους πλέον εχθρικά διακείμενος έναντι των Αμερικανών, όπως αποκαλύπτει μεγάλη δημοσκόπηση που διεξήχθη σε όλη τη χώρα. Μόλις το 19% των Τούρκων έχει θετική γνώμη για τις ΗΠΑ, έναντι του 73% που δηλώνουν πως απεχθάνονται τους Αμερικανούς. Η μόνη χώρα που εκτιμούν, δε, οι Τούρκοι, είναι η Τουρκία.
Η πλέον όμως μισητή χώρα για τους Τούρκους είναι το Ισραήλ, έναντι του οποίου, το 86% των Τούρκων, εκφράζει εχθρότητα του. Μόλις το 2% των Τούρκων έχει θετική γνώμη για το Ισραήλ. Ένα ποσοστό επίσης 75% δήλωσε πως απεχθάνεται τους Ιρανούς, ενώ ένα ποσοστό 73% είναι εχθρικά διακείμενο και απέναντι στη Ρωσία.
Εχθρικοί εμφανίζονται οι Τούρκοι και έναντι της Κίνας, σε ποσοστό 68%. Η πιο αγαπητή χώρα για τους Τούρκους είναι η Σαουδική Αραβία (!) με ποσοστό αποδοχής όμως, μόλις 26%. Στην πραγματικότητα οι Τούρκοι έχουν θετικά αισθήματα μόνο για την Τουρκία!!! ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ!!!
Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, το 70% των Τούρκων είναι εχθρικά διακείμενο και σε αυτό! Το αντίστοιχο ποσοστό για την ΕΕ είναι 66%, αν και το 53% των Τούρκων δηλώνει πως επιθυμεί την ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add your comment here