Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014


Την ίδια στιγμή που 10 αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας κρίνονταν αντιφρονούντες επειδή έβλεπαν σίριαλ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε την επανεμφάνισή του στο προσκήνιο έμπλεος χαράς!
Οι τελευταίες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το καθεστώς της Β. Κορέας δείχνουν τον εμφανώς αδυνατισμένο Κιμ Γιονγκ Ουν να προσπαθεί να πιλοτάρει εικονικά ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος του στρατού της χώρας του.

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ο Ουν όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε για την εν ψυχρώ εκτέλεση των αξιωματικών του, κατόπιν δικής του εντολής, αλλά αντιθέτως δείχνει να χαίρεται την περιήγησή του στο στρατόπεδο (δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες σε ποια περιοχή βρίσκεται), στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης.
Μάλιστα, θέλοντας να δείξει την ετοιμοπόλεμη διάθεσή του δεν δίστασε να μπει στο κόκπιτ ενός μαχητικού αεροσκάφους. Βέβαια, η... επιχείρηση δεν ήταν εύκολη, σημειώνουν περιπαικτικά τα δυτικά Μέσα, καθώς ακόμα και αδυνατισμένος ο Ουν παραμένει ένας υπέρβαρος τύραννος που δεν μπορεί να χωρέσει εύκολα το ανοικονόμητο σώμα του σε ένα στενό κόκπιτ μαχητικού αεροσκάφους.
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add your comment here